Alınan görevleri yapmak ve yapıldığını takip etmek lâzımdır. Millet hayatında başarı devamlılığa bağlıdır.

  Türk Milletinin iyi gününü de kötü gününü de kendisine dert edinmiş TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ,son yıllarda küresel bir algıya tabi tutulmuştur.Oluşturulan algı  neticesinde Anadolu parçalanma aşamasına getirilmiştir.Güçlü sermaye kesimleri.Dış mihraklar ile içeride ki işbirlikçileri bu oyunda rol almaktadırlar. Büyük oyunun bir ayağı da manevi değerler üzerinden sergilenmektedir.

  Esastan uzaklaştırılan milliyetçi düşünce sahipleri,ayrıntılarla boğulmakta, zalimce sinsice oyuna getirilmektedir.Karşılıksız sevdikleri vatanın parçalanması karşısında bile kısır çekişmelerin içinde boğuşturulmaktadır.Büyük bir kısmı oyunun farkında.Birlikteliklerini muhafaza etme gayreti gösterirken.Bazıları da küresel oyuna alet olmaktadırlar.Benim kaygım ulvi değerlerle beslenmiş olmasına rağmen,oynanan oyunu fark edemeyen bir dilim ekmeği paylaştığım dostlarımın kaybıdır. Türk Milletinin küresel güçlerin oyuncağı olmasını fark edemeyip oluşturulan algılara kurban giden dava arkadaşlarımı kaybetmektir.

  Bir zamanlar bir dilim ekmeği paylaşanlar,bugün ise ekmeğin tamamına sahip olma konusunda bencilce davranabilmekteler.Oluşturulan algı ile esastan uzaklaştırılmakta.Küresel oyunun bir parçası halene getirilmenin farkına bile varamamaktalar.

  Her alanda uygulanan algı operasyonlarından kurtulup hedefe yürümek dururken kısır çekişmelerle meşgul edilen Türk Milliyetçileri uyanmalıdırlar. Şahsi olumsuzluk gösterenlerle mücadeleyi erteleyip BOP ile mücadeleye odaklanmalıdırlar.Önce ülkem ve milletim diyebilmelidirler.Algılardan kurtulabilmek için TÜRK ve MÜSLÜMAN olma değerlerine dönmelidirler.Asgari müşterek konularıyla tekrar birbirlerine kenetlenmeliler.Gelecek nesillerin veballeri çok ağırdır.Ahlaki ölçülere,yani fabrika ayarlarına dönülmelidirler.

  Oluşturulan algı ile ilgili bir örneği sizlerle paylaşmak istedim.7 Haziran 2015 seçimleri biter bitmez hemen birileri yüzde altmışlık bir blok ile AKP den kurtuluş gerçekleşebilir sözünü ortaya attı.Bu blok CHP,MHP,HDP den oluşmaktaydı.MHP hariç her iki partide açılım denilen bölünme projesine destek veren siyasi yapı.Her ikisinde de dağa çıkma özlemi var.Laikliği sadece baş örtüsü zannedenlerin oluşturduğu bir blok.Türk Milliyetçiliği kelimesinden bile korkanlar topluluğu.Bir kısmı;Atatürk adını sözde kullananların meydana getirdiği bir CHP yönetimi.Bu gurubun içine MHP sokulmak istendi.Hükümet kurma görevi AKP de iken ses çıkaramayan bir CHP yönetimi.Başbakanlığı MHP ye teklif edecek kadar siyasi bilgi yoksunu.Bu yapının hükümet olması için çırpınan iç ve dış mihrakları anlarım da kendisini Ülkücü diye adlandıranların bu algıya kapılmasını hiç anlayamadım.1999 da kurulan DSP,MHP,ANAP hükümeti eleştirilerini de düşününüz.

   Beyler biz bir zamanlar TANDOĞAN da sağ ile mücadelemizi ertelediğimizi söyleyen bir Milliyetçi aksiyoner hareketiz.Sonrasını iyi haktırlayın,12 Kara eylül.MHP ve Genel Başkanı bu söylemden dolayı büyük bir algıya tabi tutuldu.Bütün şimşekleri üzerini çekti.Ardından 15 Temmuz 2016 ayaklanması.Devletin birliğine ve bütünlüğüne yapılan bir küresel hareket.Devletin kurumları saldırıya uğradı.Mehmetçiğe Orduya hakaretler edildi.Asker ile Millet karşı karşıya getirilmek istendi.İç savaş başlangıcı için uğraşılıyor.

  Bu saldırının veya ayaklanmanın merkezi PENSİLVANYA.Sadece FETÖ değil.Oralarda ki karanlık güçlerin tamamı.Ellerinde ki tetikçileri PKK ve Siyasi uzantıları.Bazı ülkelerin istihbarat örgütleri.Öteki tarafta bu oyunu anlamayan Hükümet yetkilileri.Baskı altında ki devlet çalışanları.Bunları fark edemeyen bir takım milliyetçiler,oluşturulan algı ile MHP ve Genel Başkan düşmanlığı eylemindeler.

   BOP uygulamalarının çevremizde verdiği zarardan ders alamayanlarca varsa yoksa dik duruşu ile MHP ve onun Genel Başkanı düşmanlığı.Defalarca yazmaya çalıştım.Türk Milliyetçileri adamın adamı olmamalı.Fikrinin adamı olup davasını savunmalı.

  Oluşturulan başka bir algı da MHP genel başkanını değiştirirse iktidar olabilir sözü.Bu sözün çıktığı bir çok kaynak var.Bunların bir kısmı MHP ye oy vermemiş ve vermeyeceklerin oluşturduğu blok.Bir kısmı da ülke üzerinde oynanan oyunların fark edilmemesini isteyen blok.Üst akıl dedikleri PENSİLVANYA. Adı geçen coğrafyada kimler var bir araştırınız.Sadece sümüklü hain yok orada.

  ‘’Türk Töresinin bir şartı da yüksek vazife duygusudur. Vazifeyi her ne pahasına olursa olsun yapmaktır. Diğer bir şart, toplum uğrunda her çeşit fedakârlığı yapmaktır. Millete hizmet yolunda şahsi menfaatlerden, şahsi zevklerden feragattir. Vazgeçmektir. Kişiler kendilerini millet için feda ederler. Türk Milleti'nin büyüklüğü böyle yükselecektir. Onu sizler yaşatacak, sizler yükselteceksiniz. Türk Töresinin en önemli bir gereği de sır saklamaktır. SIR SAKLAMAK.’’