“Dalından koparılan yaprağın akıbetini rüzgar tayin eder.”A.TÜRKEŞ

   Türkiye öyle büyük ve güzel ülkedir ki;Bu ülkeyi TÜRKLERE bırakmayacaklarını söyleyen dış mihraklar son günlerde kirli oyunlarını yerli işbirlikçiler ile ve yandaşları ile sahneye koyarak sözlerinin arkasında olduklarını göstermektedirler.Türkiye’yi ve Türk Milletinin hak ve hukukunu savunan ülkücüler ise her zaman hedef haline gelmektedirler.

  Her zaman; Türk Milleti,Türk devleti,Türk Vatanı,Türk Bayrağı ve Türk Dili demeleri birilerini ürkütmekte,korkutmaktadır.Bunlar dış mihraklar ve içeride ki bir takım yandaşlarıdır.Bunlar sayısal olarak azınlıktadırlar.Ekonomik ve sosyal olarak ise güçlüdürler.Sayısal olarak çoğunlukta olan TÜRK vatandaşlarını etkilemekte, kandırmaktadırlar.Çünkü ÇOĞUNLUĞU cahil bırakmak için ellerinden geleni yapmışlar ve ekonomiyi de ellerinde tutmuşlardır.Sadaka kültürünü yaygın kılıp,çoğunluğu azanlık olarak yönetmişlerdir.Bu yapı uzun senelerdir sürdürülmektedir.Çoğunluğu oy deposu olarak seçimlerde hatırlarlar.Öyle oyunlar tezgahlarlar ki çoğunluk anlayamaz.Anladığı an iş işten geçmiştir.

   Bu aldatmalar ekseriyet din ile yapılır.Allah ile korkutur Allah ile aldatırlar. Çünkü çoğunluk Allahın Kitabını okumamış hep nasihatler dinleyerek gelmiştir.Yani İnsana BİAT kültürü yaygınlaşmıştır.Hani bir yetkili dedi ya.”Biz gidersek bütün cemaatler gider.” Bu söz bile tezimi doğrular niteliktedir. İnanmaz iseniz,Türkiye de Kitap okuma oranını araştırınız.Nüfus ile orantılayınız.Keza Günlük gazetelerin okunan makalelerini kendi aranızda sorgulayınız.

   Gerçek manada haram helal bilen bir topluluk.Kul hakkı hususunda bilgi sahibi olan yetkililer ve bütün insanlar;Meydanlara çıkıp benim hırsızım iyidir der mi ?Dostlar iyice bakarsanız görürsünüz.Mızrak çuvala sığmıyor.Her şey gözüküyor. Hele son günlerde.Son yıllarda olup bitenleri bir bir göz önünden geçirip neler yapmanız gerektiğini anlarsınız.Bu konularda en duyarlı, bilgili, ruhlu kesim ise ÜLKÜCÜLERDİR.

   Bu vatan üzerinde en çok emeği olanlar TÜRK Milliyetçileridir.Kimse alınganlık göstermesin.Bu benim gördüğümdür.Eğer bende ülkem,milletim,bayrağım için hazırım diyorsa;O da Türk Milliyetçisidir.Sadece adını koyamamıştır.İşte gün bu gündür.Herkes esas konuda adını ve tavrını ortaya koymalıdır.Ahde vefa gösterme zamanıdır.Çatısını belirleme,mücadelesini tekrar başlatma zamanıdır. El ve gönül birliği zamanıdır.Küskünlüğü dargınlığı bırakarak, birliğini dirliğini koruma zamanı olduğunu hatırlamalıdır.

  Bu Milletin dostu da düşmanı da bellidir.Küçük şahsi menfaatler, vatandan, bayraktan,milletten üstün değildir.Titreyip kendine dönme zamanıdır.Sayın ÜLKÜCÜLER;Lider,Teşkilat,doktrin derseniz,Millet sizi bağrına basacaktır.Türkiye siyasi hayatın da dönen FIRILDAKLARI en iyi sizler görürsünüz.Gönlünüz ve davanız çok büyüktür.Bu büyüklük içinde çoğunlukla kaynaşıp,gönüllere taht kurabilir.Dış ve iç çakalları Bu aziz Milletin üzerinden alıp öze kavuşturabilirsiniz. Bu eylem hem Türk milleti,hem de İslam alemi ve dünya insanlığı için çok önemlidir.Türk coğrafyası,İslam coğrafyası ve Dünya insanlığının ne durumda olduğunu görenlersiniz.

  Görüldüğü gibi her hareket ÜLKÜCÜLER üzerinde oynanmaktadır.

   Türk milliyetçiliği;Her dönem içerisi karıştırılıp siyasi ayrılıkların tohumu atılmakta.Ülkücüyüm diyen hiçbir kişi başkalarının sözleriyle teşkilatını,liderini eleştirmemeli.Siyasi yapı yani MHP ve yönetimi rastgele eleştirilmemeli.Siyasi lider sayın Dr.Devlet BAHÇELİ eylemleri gizlenerek olumsuz algı oluşturuluyor. Hükümeti yıkarken devleti yıkma teşebbüsü olduğu iyi anlaşılamıyor.Milliyetçi düşünce ile Türk Milletinin buluşması engellenmemelidir.15 Temmuz NATO ayaklanması sonrası ülkede olup bitenler gizlenmektedir.Ülkücü olayları doğru okumalıdır.

   “Ben Türk Milletini, sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasiye, Rüşvet ve hile ile çiğnenen, çiğnetilen hukuk düzenlerine, ahlaktan mahrum bir hürriyete, tefeciliğe, karaborsaya yer veren bir iktisadi yapıya çağırmıyorum. Sizlere kolay bir başarı vaadetmiyorum. Kısa zamanda bir iktidar umanlar bizimle yola çıkmasınlar. Yolumuz uzun ve çetindir. Bu yolda karşınıza menfaat teklifleri, tehditler ve daha bir yığın engel çıkacaktır. Bu çetin yolda dayanabilecekler bizimle gelsinler. Cesur olanlar, kuvvetli olanlar, gerçekten inananlar kafilemize katılsınlar.”.Alparsalan TÜRKEŞ