• DOLAR 34,24 %0.05
  • EURO 37,04 %0.03
  • ALTIN 3.016,16 %0.80
  • BİST100 8.875 %2.55
  • BITCOIN 67.347 %-0.37
  • ETHERIUM 2.629 %-1.83
18°
19 saat önce GÜNDEM

Trabzon’un Araklı ilçesi Karadere Vadisi Erikli Yaylası’nda altın madeni arama çalışmaları için ÇED süreci tamamlanmadan iş makinelerini yaylaya çıkaran Sayer Enerji'ye, yöre halkı tepki gösterdi.

19 saat önce MAGAZİN

Umut Akyürek ile Oktay Ertuğrul’un madde bağımlısı ve psikolojik sorunlar yaşadığı kızları Melek Bal'ın son durumunu açıkladı.

19 saat önce GÜNDEM

"Kara para aklama" davasında yargılanan ve haklarında "hayasızca hareketler" gerekçesiyle soruşturma açılan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, adli kontrol şartı talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

19 saat önce SPOR

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Avrupa Ligi’nde Elfsborg ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

20 saat önce SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Terörist başı Fetullah Gülen aslında gerek kurduğu ihanet şebekesiyle gerekse bu ihanet şebekesi vasıtasıyla hizmet ettiği odaklar vasıtasıyla büyük bir ihanet ve cinayet ağının mimarlığını yapmıştı. Terörizm firavunlarına belamlık yapmış bir haindi” dedi.

20 saat önce SPOR

Brezilyalı ünlü yıldız Neymar, katıldığı Youtube kanalı programında hüngür hüngür ağladı. İşte detaylar...

20 saat önce MAGAZİN

Gülse Birsel, uzun yıllar Avrupa Yakası'nda birlikte çalıştığı ve 17 Ekim'de hayatını kaybeden Vural Çelik'in cenazesine katılmamıştı. Çelik'e sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla veda eden Gülse Birsel, paylaşımı tepki çekince sildi.

20 saat önce SİYASET

Yenidoğan Çetesi ile ilgili açıklama yapan 27. Dönem İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, “Bir bireyin sağlığı hatta canı rant konusu olabilir mi? Hükümet vatandaşın oyu hariç her şeyi özelleştirmek istiyor, sağlık sistemini de belli oranda özelleştirdi” dedi.

21 saat önce SPOR

Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Real Madrid maçı öncesi son antrenmanını Almanya'da tamamladı. Şahin'in Madrid'deki casuslardan çekindiği için böyle bir karar aldığı belirtildi.

1 gün önce GÜNDEM

FETÖ firarisi Hakan Şükür, teröristbaşı Gülen'in ölümü sonraısı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı