Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ diyor ki:“Biz diğerleri gibi yalan söyleyip inançlarımızdan taviz verseydik çoktan iktidar olurduk.

   Türkiye ve Türk Milletinin güzel insanları her zaman bir konu bulunarak meşgul ediliyor.Algı oluşturulup insanlarımızı tali konularla meşgul etmek isteyen sırtlanlara kızmakla beraber fazlada bir söz bulamıyorum.Çünkü onların görevi bu.Ben sadece “Türk Milliyetçisiyim”;”Türk Milleti İçin her şeyimi verebilirim”; ”En çok ben vatanperverim”,”Bu ülkenin ilk ve tek vatanperver yurttaşıyım” gibi tekerlemelerle gündemin peşine takılanları ve amaçlarını  (Tabi herhangi bir amacı varsa)  çok merak ediyorum.

  Siz kimsiniz?

Ülkücüymüş ama MHP’li değilmiş.

Amacınız nedir?

Ülkücü ama bir tek MHP’li olamadı.Allah nasip etmedi herhalde.

Sosyal medyayı ne amaçla ve niçin kullanırsınız?

Günlük dedikoduları paylaşma yeri mi zannediyorsunuz?

Sosyal medyada kimliğinizi bile göstermekten niçin acizlik duyarsınız da ortalığı kirletirsiniz ?

 Türkiye her zaman etrafındaki savaş ve benzeri tehlikelerle sürekli meşgul edilirken derdiniz nedir?

Dünyada Türkün Türkten başka dostu yoktur” sloganı sizin için ne ifade ediyor?

 Dünya  mazlum milletleri,Türk Milletinin ayağa kalkmasını beklerken, dünyanın dört bucağında Türk oldukları için çile çeken soydaşların yolunu gözlerken,MHP ve ÜLKÜCÜLÜK adına yine birileri veryansına başlıyor.

  Siyasi partilerin kurultayları yapılıp 2023 de yeni bir hükümet modelli şeçimlere az bir zaman kalan şu günlerde yine bir algı operasyonu oluşturuluyor.Herkes kendi görevini yapıyorsa mesele yok.Yani konumunuzu belirlediyseniz sözüm yok.Ben sadece MHP’li ve ÜLKÜCÜ gözüküp sürekli bu çatıları yıpratma gafleti içine düşmüşlerle beraber olan siyasi gafillere sesleneyim dedim.Haydi herkes kendi fıtratını sergilesin.

   Herkesin fikrine saygı göstererek,siyasi fikrinizin kabulü için uğraşmalısınız. Birilerinin kötülüğünü sergileyerek,iyi,akıllı ve ahlaklı olmuş sayılmazsınız. Tam aksine insanlıktan uzaklaşırsınız.Bırakın MHP,nin siyaset sahnesinde ki icraatlarını.Yarım asırlık siyasi tecrübesi olan siyasi parti ve ekibi bildikleri gibi yoğurtlarını yesinler.Başarır da iktidar olurlarsa ne mutlu.Başaramaz da kaybederlerse tarihte ki yerlerini alırlar.Bu güne kadar ülkeyi yönetenler kadar da mı ülkeyi ve milletini sevmiyorlar.Eğer mazide o kapıdan girmişliğiniz var ise, ellerinizle BOZKURT işareti yapmış iseniz bu siyasi yapıyı kendi haline bırakınız.

  Sayın siyasi zavallılar,ya içeride bulunup hizmet edin ve oylarınızı verin.Ya da aklınıza ruhunuza uygun siyasi oluşumlara girip oralara oylarınızı verip hizmetinizi oralarda yürütünüz.Hata affedilir ama ihanetin affı yoktur.

  Her seçim önceleri Milliyetçi Hareket Partisi ile ilgili aklı olan olmayan,fikri olan olmayan,yetkisi olan olmayan herkes konuşur.Sosyal medyada suretini bile gösteremeyen kişiler şov yaptıklarını zannederler.Bir daha tekrar edeyim.”Bir kere sandığa gidip oy vermekle siyasetçi olunmaz.”Lütfen gerçekten bu aziz Türk milleti ve vatanı için faydalı olmak istiyorsanız bir şey yapın. Kendinizi, okuyup araştırarak geliştirin ve yetiştirin.

   Eğer muktedir olmadan iktidar olmak isteyenler var ise hemen bu anlayışa uygun takımın içinde yer alsın ve her türlü nemalanmayı gerçekleştirsin.Birazcık siyasi ahlakı var olanlara da tavsiyem,aklınız ile diliniz aynı olsun.

  "Mücadelemiz her ne pahasına olursa olsun siyasi kazanç mücadelesi değil, ahlak ve fazilet mücadelesidir. Bu mücadelenin karakteri yıkıcı değil, yapıcı olmaktır ve er geç Türk insanının elinde zaferlere ulaşacaktır. Büyük Türk Milletini, böylesine şerefli bir mücadeleye davet ediyorum.”A.Türkeş