“Emirlere mutlak itaat lâzımdır. Laubali, gevşek, disiplinsiz, metotsuz kimselerle dâvamız yürümez. Her şeyde örnek olmak lâzımdır.” A.Türkeş

  Affınıza sığınarak defalarca paylaştığım bir konuyu paylaşmak istedim.

   Türk Milliyetçiliği,Ülkücülük,Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı her konuda herkes tarafından  olumsuz eleştirilere maruz kalmaktadır.Galiba planlıdır.Ben sadece alet olanlara acıyorum.

  Bu konular zaman zaman çeşitli adlar alarak senenin üç yüz altmış beş günü iç gündem de kırıcı eleştirilerle yıpratılmakta.Ya da birilerinin istediği oranda bu kutsal değerler yıpratılmakta.Ülkücü geçinen,ülkücüden geçinenler olduğu gibi,Türk Milliyetçiliği ve siyaset kurumu olan MHP senelerce örselenmektedir. Ben bu konuda bir ölçü koymuştum seneler önce.”Bir kere sandığa gitmekle ve MHP seçmeni olmakla siyasetçi olunmaz”.Siyaset bir bilimler bütünüdür.Hele ki MHP gibi bir partinin kenarında ve köşesinde dahi bulunmak için yeterli değildir. MHP;Türk milletinin ve Türkiye’nin ve dolayısıyla mazlum insanlık aleminin sigortasıdır.Senelerin birikimi fikri ve yol haritası olan bir siyasi yapı MHP.Her aklı kesen ülkücülük adına,ağzına geleni ulu orta söyleyemez.

   Ülkemiz de siyaseten iktidar olmak birinci derecede önemsenmekte.Öyle bir algı oluşturulmuştur.Ucuz yollarla iktidar olmayı hedefleyenlerin,ihale takipçiliği ve adam kayırmacılığı ile büyük hedeflere varılamaz.Özel çıkarları için siyaset yapanlar ile Türk Milliyetçiliği aynı potada eritilemez.Önce devletim ve milletim anlayışının tek adresi olan MHP ve onun Genel Başkanı sayın Dr.Devlet Bahçeli’nin liderliğinde ki siyaset kurumunu anlamaya çalışınız.

   Eğer yorulduysanız dinlenebilirsiniz.Siyaset anlayışı ruhunuza uygun değil ise uygun olan yapıya girebilirsiniz.Bu tür tavır sergileyenler senelerce oldu.

  Gittiler.

 Siyasi ahlak gereği ses çıkarmadan gidenlere sözüm yok.Ama 7/24 MHP ve Bahçeli üzerinden Türk Milliyetçiliğine saldıranlara alet olanlara bir çift sözüm var.Bu güne kadar MHP’li ve Ülkücü olduğu için bir çok dünyevi sıkıntılara katlanan, şehit ve gazilere gösterilmesi gereken samimi dava arkadaşlığı saygısını gösterin.Siyasi evinize ve siyasi liderine daha saygılı olmanız gerektiğini anlayınız.

  ”Ahlâkçılık anlayışımız, Türk Ahlâkı ve Müslümanlık inancından meydana gelmiştir.”

  Herhangi bir siyasi yapıya gidip oralarda hizmet edeceğini zannedenleri bir dinleyiniz.Kitaptaki bilgiler ile hayattaki uygulamalarının arasında ki farkı görün. Beyler her evin kendine has bir yönetim tarzı ve görüşü vardır.Her evin de bir ev sahibi vardır.Onlarla birlikte olmaktan mutlu olacaksanız gidebilirsiniz. Kırıcı olmadan giderseniz baba evine gelirken de yüzünüz olur.Şu an siyasi evin babası mevcut lider ve ekibidir.Hukuki yollarla değiştirmek istenilmesi normaldir.Dokuz ışıkta ki AHLAKÇILIK görüşünü de hatırlayınız.

  Her konuda her şeyi biliyor da olamazsınız.Üst noktadan bakmayınca da her konuya vakıf olamayabilirsiniz.Siyasi konularda ki Türkiye de ve dünyadaki gelişmeleri takip etmemiş de olabilirsiniz.Lütfen bu alanlarda fikir ve yöntemleri ile ilgili okuduğunuz eserlere bir bakınız.Fikri besin kaynağınızı sorgulayınız. Okuduğunuz gazeteyi ve seyrettiğiniz televizyonları bir daha gözden geçiriniz. Uygulamalarda gördüğünüz eksikleri bir proje dahilinde ilgili teşkilatlarla paylaşınız.Bilgiler paylaşıldıkça büyür.Bir kere de bardağın dolu tarafını görünüz. Öz eleştirinizi her konu da yapmadan karar vermeyiniz.

   Sosyal Medyada her mahrem konu konuşulmaz,yazılmaz.Her konunun ve kişinin mahremine saygı gösterilmelidir.Siyaseten fikriniz ne ise fikrinizi vatandaşlarla yapıcı şekliyle paylaşınız.Bin düşünüp bir konuşmayı deneyiniz. Çünkü her söz (İYİ-KÖTÜ) sahibinindir.Siyaseten yol haritanızın fikir yapısını bir daha okuyunuz.Türk töresini inceleyiniz.Bu hareketin sıradan bir parti hareketi olmadığını aklınızdan çıkarmayınız.Genç nesillere hatıra aktarma yerine fikir yapısını ve ruhunu aktarınız.Seçimler yaklaştıkça MHP karşıtlığı propagandalarına ve oluşturulan algılara kulağınızı,gözünüzü kapayınız.

  Şu an mevcut siyasi partilerin içerisinde özü sözü doğru en çok insan MHP çatısında olduğunu unutmayınız.2023 hükümet seçimlerinde Türk Milleti için başarıyı yakalamanın projelerini hayata geçirmeye çalışınız.

  “Bir fikre, bir ideolojiye, kendisinden daha üstün bir fikirle karşı çıkılır. Karşı fikir kaba kuvvetle ezilemez.”