Kars'tan gelen BHA haberine göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yatırımcılar için büyük bir müzayede düzenleyeceğini açıkladı. 18-19 Kasım 2025 tarihlerinde saat 10.30'da başlayacak olan bu etkinlik, toplam 512 arsanın satışını gerçekleştirecek.
YATIRIMIN MERKEZİ: KARS VE DİĞER 50 İL
Müzayedede sunulacak arsalar, konut, ticaret, sanayi ve karma kullanım imarına sahip olup, katılımcılara avantajlı fiyatlarla sunulacak. Açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek organizasyona hem çevrim içi hem de fiziksel katılım mümkün olacak. Bu sayede, farklı coğrafyalardan yatırımcıların ilgisini çekmeyi hedefleniyor.
KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN FIRSAT: YENİ PROJELERE DESTEK
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından titizlikle hazırlanan bu müzayede, yalnızca bireysel yatırımcılara değil, aynı zamanda ülke genelindeki kentsel dönüşüm projelerine de önemli bir finansman kaynağı olmayı amaçlıyor. Türkiye genelindeki büyükşehirlerin yanı sıra gelişmekte olan şehirlerdeki stratejik bölgelerde yer alan bu arsalar, yatırımcılar için değer artışı ve proje geliştirme fırsatları sunuyor. Detaylı bilgi ve başvuru koşulları için T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın resmi web sitesini ziyaret etmekte fayda var.



