SPOR
Yayınlanma : 07 Aralık 2025 20:12
Düzenleme : 07 Aralık 2025 20:12

Hamilton'un zorlu Ferrari sezonu sonrası tek düşüncesi: Noel ve aile

Hamilton'un zorlu Ferrari sezonu sonrası tek düşüncesi: Noel ve aile
Lewis Hamilton, Ferrari'de geçirdiği zorlu 2025 sezonunun ardından Noel tatilini ve ailesiyle zaman geçirmeyi düşündüğünü belirterek, gelecek planları hakkında konuşmak istemedi.

Lewis Hamilton'ın Ferrari'ye geçtiği 2025 sezonu, yedi kez dünya şampiyonu için kariyerinin en zor dönemlerinden biri oldu. Sezon boyunca sadece Çin Grand Prix'sindeki sprint yarışında podyuma çıkabilen Hamilton, diğer yarışlarda en iyi derecesini dördüncülükle elde etti ve sezon finalini 16. sıradan başlayıp 8. sırada tamamladı.

SEZON SONU HAYAL KIRIKLIĞI

Yarışın ardından gazetecilerin sorularına isteksizce yanıt veren Hamilton, Ferrari'deki bu yılın kariyerinin en zor yılı olup olmadığı sorusunu geçiştirdi. "Pek bir şey değil, sadece Noel'i düşünüyorum" diyerek duygusal olarak yorgun olduğunu ima etti.

NOEL VE AİLE ODAKLI BİR MOLA

Hamilton, "Olan oldu. Artık nasıl geçtiğini düşünmüyorum. Bunu geride bırakmam ve ilerlemem gerekiyor" ifadelerini kullanarak sezonu kapatma kararlılığını gösterdi. Gelecek planlarından bahsetmek yerine, "Geleceği düşünmüyorum. Sadece Noel'i ve ailemle geçireceğim zamanı düşünüyorum. Şu anda başka hiçbir şey umurumda değil" diyerek dinlenmeye ve ailesine odaklanacağını vurguladı.