Bilecik'te bir okulun tuvaletinde temizlik yapan görevliler, kızlar tuvaletinde gizlenmiş bir kurusıkı tabanca ve tehditle dolu bir not buldu.
Olayın ayrıntıları
Olay, Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda meydana geldi. Tuvalette temizlik yapan görevli, saklanmış bir kurusıkı tabanca ile bir kağıt parçasına yazılmış tehdit notunu fark etti. Hızla durumu okul idaresine bildirince, çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Emniyet birimleri, ilk teknik incelemede notta okul müdürü ve bazı öğrencilere yönelik tehdit ifadeleri tespit etti.
Güvenlik önlemleri artırıldı
Kurusıkı silaha el konulurken, uzman ekipler bu materyaller üzerinde parmak izi çalışması başlattı ve failin kimliğini belirlemek için güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Okul yönetimi, olay sonrası velilere bir mesaj göndererek, bulguların emniyet birimlerine ivedilikle bildirildiğini ve gerekli tüm incelemelerin hassasiyetle yürütüldüğünü bildirdi. Velilere, çocukların güvenliği için her türlü kolaylığın sağlanacağı belirtildi.



