Süper Lig'in dev kulüplerinden Beşiktaş, transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı ve yeni kalecisi Doğan Alemdar'ı resmen duyurdu. Siyah-beyazlıların bu hamlesi, taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.
TRANSFER SÜRECİ TAMAMLANACAK
Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Profesyonel futbolcu Doğan Alemdar ile kulübümüz ve kendisi arasında prensip anlaşmasına varılmıştır. Genç file bekçisi, sağlık kontrolleri ve transfer işlemlerinin tamamlanması için bu akşam İstanbul'a hareket edecektir. Doğan Alemdar'ı taşıyan uçak, saat 18.40'ta İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde olacak" denildi. Bu gelişme, Beşiktaş'ın savunma hattını güçlendirme stratejisinin bir parçası olarak görülüyor.
DOĞAN ALEMDAR KİMDİR?
Profesyonel kariyerine altyapısından yetiştiği Kayserispor'da başlayan Doğan Alemdar, 2021 yılında Fransa'nın önemli ekiplerinden Rennes'e transfer olarak dikkatleri üzerine çekti. Ardından Fransa'nın Troyes takımında kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki kaleci, geçen sezonun başında Başakşehir kadrosuna dahil oldu. Geçtiğimiz lig sezonunda Türkiye Kupası'nda 3 maçta görev alan Alemdar'ın, Beşiktaş ile yeni bir sayfa açması bekleniyor.



