SPOR
Yayınlanma : 04 Temmuz 2026 12:15
Düzenleme : 04 Temmuz 2026 12:15

Kassoum Ouattara: Beşiktaş'ta meydan okumaya hazırım

Kassoum Ouattara: Beşiktaş'ta meydan okumaya hazırım
Kassoum Ouattara, Beşiktaş'ta yeni bir meydan okumaya hazır olduğunu ve Süper Lig'in zorluğunu bildiğini ifade etti. Takım arkadaşlarıyla iyi iletişim kuracağına inanıyor.

Beşiktaş'ın yeni transferi Kassoum Ouattara, Slovakya'daki antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Süper Lig'in zorluğunu bildiğini ifade eden Ouattara, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Buraya geldiğim için çok mutluyum. İyi bir meydan okumaya geldim. Süper Lig'in güçlü takımlarla dolu olduğunu biliyorum ve en iyi takıma geldiğimi düşünüyorum" dedi.

TEKNİK DİREKTÖR VE OYUN SİSTEMİ

21 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Vincenzo Italiano'nun oyun sistemini beğendiğini belirterek, "Hücum futbolu oynamayı seviyorum. Önce basmak istediğim bir şey ve bence burada çok iyi bir takım olacağız. Hocamızla birlikte hücum futbolu oynayarak başarılı bir sezon geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

BÜYÜK BİR KULÜPTE OYNAMAK

Beşiktaş'ın büyüklüğüne dikkat çeken Ouattara, "Beşiktaş'ı biliyorum ve taraftarını çok iyi tanıyorum. Burada olduğum için heyecanlıyım. 40 bin taraftarın önünde oynamak benim için büyük bir fırsat. Futbolcular, futbolu taraftarlar için oynarlar; onların önünde mücadele edeceğim için mutluyum" diye konuştu. Savunmasını geliştirmek istediğini de belirten Ouattara, genç bir oyuncu olarak burada öğrenme fırsatını değerlendireceğini vurguladı.