Alman kaleci Alexander Nübel, Dünya Kupası'nda forma giydiği için önce sevgilisini İstanbul'a göndermişti. Bugün ise kendisi Türkiye'ye iniş yapacak.
BEŞİKTAŞ'TAN ÖNEMLİ HAMLE
Beşiktaş, Almanya Milli Takımı ve Bayern Münih'in kalecisi Alexander Nübel ile anlaşma sağladı. Milli takımın Dünya Kupası kadrosunda yer alan Nübel'in sevgilisi Eileen Rakowski, İstanbul'a giderek yeni hayatları için hazırlıklar yapmıştı. 29 yaşındaki kalecinin de bugün İstanbul'a ulaşması bekleniyor.
MAAŞ VE BONSERVİS DETAYLARI
Beşiktaş'ın, Nübel'e 6 milyon euro maaş vereceği ve 4 yıllık kontrat imzaladığı öne sürüldü. Ayrıca Nübel için toplam 10 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. Nübel, futbol kariyerine TSV Tudorf altyapısında başladı ve daha önce Paderborn, Schalke ve Monaco gibi kulüplerde forma giydi.



