Boğaziçi Üniversitesine atanan rektör için ;

Liyakatsız,

Bilgisiz,

Kapasitesiz,

Bilim adamı sıfatına uygun değil,

Çoğu atamada olduğu gibi partili- yandaş ve haksız bir atama, ( Diploması sahte olan güreşçinin Vakıfbank yönetim kurulu üyesi yapılması örneği v.b )

gibi aklınıza gelen her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz.. Haklı yada haksız olduğunuz yanlarıda olabilir..

     Lakin “ katil polis “ böğürmesiyle başlayıp, terör örgütlerinin sloganlarıyla taçlandırdığınız alçak sloganları bu millet yemez...

Yemediği gibi de bir tarafınıza sokar..

    Ardından da, Amerikan rüyalısı bir general eskisinin, darbelere bahane bulan açıklamalarını manşetten verip, sandıkta ele geçirilemeyen iktidarı, sokağı hareketlendirerek kirli emellerinizle birilerine teslim etme mesajınız ise avrad-ımahil bölgenizde patlar..

  Biz 28 Şubat ‘ı unutmadık!

  O süreci yönlendiren ve şimdi yıkmak istedikleri hükümeti o dönemki sistematik tahriklerle iktidar yapanların siz olduğunuzuda unutmadık..

   Din, diyanet, başörtüsü v.b tüm alanların istismar konusu yapılması, birilerinin mazlum rolüne bürünmesi için hazırladığınız zemini ve bütün şartları hangi merkezlerden talimat alarak yaptığınızı ise hiç unutmayacağız...

Gidin, Fenerbahçe’de denize nazır balkonunuzdan İstanbul’u seyredin. Hatta iki kadeh rakı ile efkarın dibine vurup , ulan bu benim oğlan olmasaydı şimdi Cumhurbaşkanı adayı bile olacaktım tühh diye demlenin. Bu arada, gerçekten bu milletin bağrından çıkan ve Türk milletine ait hasletlerle yetişen kadrolara sahip çıksaydınız, şimdilerde bu millet “ Kurt Başlı Uzay Mekiği ” bile yapardı..!

En büyük zübükler en büyük abilerden çıkıyor maalesef...

Sevgiyle Kalın,

Vesselam...