Ameliyat olduğu gerekçesiyle birkaç ay önce hastaneye kaldırılan ve o zamandan beri kamuoyunun karşısına çıkmayan Kate Middleton, hakkında pek çok iddia ortaya atılmıştı.

Kate Middleton ile eşi Prens William'ın ayrıldıkları da ortaya atılan iddialardan biri olurken, William'ın Kate üçüncü çocuklarına hamileyken ailecek yakın oldukları Rose Hanbury ile aşk yaşadığı iddiası yeniden alevlendi. Bu iddia 2019 yılında ortaya atılmış fakat daha sonra iddialar durmuştu.

Üst üste gelen açıklamaların ardından Kate'in bir süredir ortada görünmemesi kafa karışıklığı yaratırken dün gece yeni bir gelişme yaşandı... İngiltere'nin çok okunan bulvar gazetelerinden The Sun, Prenses Kate'in ameliyattan sonra ilk kez halkın içinde göründüğünü yazdı.

Gazete konuyla ilgili fotoğraf paylaşmazken, Kate ve William'ın yerel bir mağazaya uğradığını da aktardı. Çiftin, sabah saatlerinde çocukları George, Charlotte ve Louis'in spor yapmalarını izlediği de belirtildi.

ARALIK AYINDAN BERİ ORTADA GÖZÜKMÜYOR

Haberde Kate'in mutlu ve sağlıklı olduğu belirtilirken çifti Windsor'daki evleri yakınında görenler, "Kate mutlu, rahat ve sağlıklı gözüküyordu" dedi.

Windsor'daki mağazada Kate'i gören bir görgü tanığı, "Hakkında bu kadar çok iddia ortaya atıldıktan sonra onları orada görmek beni çok şaşırttı" ifadesini kullandı.

En fazla askeri harcama yapan 5 ülke belli oldu En fazla askeri harcama yapan 5 ülke belli oldu

The Sun'a konuşan bir diğer görgü tanığı ise, "Kate William ile alışverişe çıkmıştı ve iyi gözüküyordu. Çocukları  yanında değildi fakat onun alışveriş yapması  bile sağlıklı olduğunu gösteriyordu" yorumunu yaptı.

Kate en son, Noel zamanında kamuoyunun karşısına çıkmış fakat sağlık sorunları sebebiyle Aralık ayından beri gözükmüyordu.