Göztepe Süper Lig’e yükselen ikinci takım oldu Göztepe Süper Lig’e yükselen ikinci takım oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminden sorumlu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkan Vekili ve Profesyonel Müsabaka İcra Kurulu Üyesi Tolga Özkalfa'nın görevinden istifa ettiğini açıkladı. TFF tarafından yapılan resmi açıklamada, Özkalfa'ya teşekkür edilerek, bundan sonraki hayatında başarılar dilerken, yerine atanan Dr. Cem Satman'a da yeni görevinde başarılar dilendi.

Cem Satman kimdir?

Dr. Cem Satman, 1976 yılında Ankara'da doğmuş olup, Ankara Demirspor altyapısında futbol oynamıştır. Ankara Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve Spor Lisansı, Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde Eğitim Psikolojisi alanında Yüksek Lisans ve Doktora eğitimini tamamlamış, ayrıca İngiltere'de dil eğitimi almıştır.

14 yıldır Beden Eğitimi Öğretmenliği yapmakta olan Dr. Cem Satman, aynı zamanda Süper Lig ve FIFA Yardımcı Hakemliği görevlerinde bulunmuştur. Futbol hakemliği, eğitim ve eğitim psikolojisi alanlarında yazarlık ve çeviri çalışmaları bulunan Satman, UEFA Fitness Direktörü Werner Helsen'in fitness ekibinde de yer almaktadır. Evli ve bir çocuk babası olan Dr. Cem Satman, yeni görevine atanmasının ardından TFF bünyesindeki çalışmalarına devam edecek.