Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na Şekip Mosturoğlu seçildi. Mosturoğlu’nun olmadığı durumlarda onun vekilliğini Hakkı Kurtuluş yapacak.

Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu başkanlığına seçildi. Diğer adaylardan Sevil Becan 265, Nihat Tokat ise 87 oy aldı.

Mosturoğlu’nun ekibi şöyle oluşturuldu: Şekip Mosturoğlu (Başkan), Hakkı Kurtuluş (Başkan Vekili), Levent Hataylı (Sekreter), Elizabet Uğurlu ve Çağlar Özdemir (Sayman).

Bir dönem Trabzonspor’da oynamıştı  Ünlü futbolcuya ikiz kardeşini oynattı suçlaması! Bir dönem Trabzonspor’da oynamıştı Ünlü futbolcuya ikiz kardeşini oynattı suçlaması!

Genel Kurul’un ardından konuşan Mosturoğlu "Herkese şükranlarımı sunuyorum. Diğer başkan adaylarımızı tebrik ediyorum. Dostça bir süreç yaşadık. Sonuçta demokrasi kazandı. Başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Seçim süreci boyunca bize her türlü imkanı sağladı, destek verdi. Bu sürece başladığımda seçim sonucunun 3 Temmuz zaferimizin taçlanması olarak kabul edileceğini düşünüyordum. 3 Temmuz zaferimiz burada taçlanmıştır. 3 Temmuz ruhu yaşamaktadır, kimse bu mücadeleden vazgeçmemiştir. Sarı-lacivert duvar burada durmaktadır." dedi.