Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Trabzonspor, Gaziantep’i kendi evinde seyircisiz oynadığı maçta 4-2 mağlup etti. İlk yarı Gaziantep’in 2-0’lık üstünlüğü ile bitmişti.

İkinci yarıda geri dönüşe imza atan Trabzonspor 4 gol birden bularak maçı 4-2 kazandı.

Okan Buruk'tan şampiyonluk sinyali Okan Buruk'tan şampiyonluk sinyali

Bu sonuçla birlikte Trabzonspor, 58 puana yükseldi ve 3. sırada yer aldı. Gaziantep FK ise 34 puanla küme düşme hattının hemen üstünde 16. sırada yer aldı.

Onuachu 18 dakikada 3 gol attı. Ocak 2020'de Alexander Sörloth'un yaptığı hat-trickten sonra Trabzonspor formasıyla bir maçta 3 gol atan ilk oyuncu oldu.

TRABZONSPOR MEHMET ALİ YILMAZ’I UNUTMADI!

Trabzonsporlu futbolcular, hayatını kaybeden eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Trabzonspor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı ısınmaya fotoğrafının basılı olduğu siyah tişört ile çıkarak andı.

Bordo-mavili kulüp sosyal medya hesabından da futbolcuların birlikte fotoğrafının yer aldığı görsel ile "Kulübümüze 1 Lig Şampiyonluğu, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 Başbakanlık Kupası ve 1 de Türkiye Kupası’nın yanı sıra sayısız başarılar kazandıran Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz'ı bir kez daha saygıyla anıyoruz." paylaşımını yaptı.