Ocak ayında gizemli bir karın ameliyatı geçiren Galler Prensesi Kate Middleton, tedavi sürecinin ardından beklenmedik bir şekilde ortadan kayboldu. Sağlığı hakkında yapılan olumlu paylaşımların ardından ortaya çıkan bir fotoğraf skandalı, Prens William'ın Kate'i Lady Rose Hanbury ile aldattığı iddialarını beraberinde getirdi.

Gelişmeler, Prens William'ın uzun süredir Lady Rose Hanbury ile ilişkisi olduğu ve ilişkiyi artık gizleme gereği duymadığı yönündeki iddiaları güçlendirdi. Kate'in gizemli ameliyatının kamuoyuna açıklanmasının ardından boşanma spekülasyonları hız kazandı. İddialara göre, Kate, boşanma haberini bir an önce duyurmak istiyor ve karın ameliyatı sürecinin uydurma olduğu konuşulanlar arasında.

Almanya’dan Filistin – İsrail sorununa çözüm önerisi! Almanya’dan Filistin – İsrail sorununa çözüm önerisi!

Prenses Kate, anneler günü vesilesiyle paylaştığı fotoğrafında yapılan oynama nedeniyle eleştirilere maruz kaldı. Haber ajansları, fotoğrafta yapılan montajı tespit ederek yayından kaldırdı. Kate, oynama hatasını kabul ederek özür dilerken, Independent UK gazetesinin Prens William'ın iddia edilen ilişkisi olan Lady Rose Hanbury ile ilgili övgü dolu bir makale yayınlaması, konunun daha da karmaşık hale gelmesine neden oldu. Lady Rose Hanbury'nin gelecekte yeni kraliçe olabileceği şeklindeki söylentiler ise dikkatleri çekiyor.