TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 3 partiye "anayasa" ziyareti TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 3 partiye "anayasa" ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında dün ilk olarak TÜPRAŞ İnönü Stadyumu’nda Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nü (BJK) ziyaret etti. Başkan Hasan Arat tarafından karşılanan İmamoğlu, ziyaretin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile birlikte Gaziosmanpaşa'da gerçekleşen açılış törenine katıldı. Konuşmasında, İstanbul'da gerçekleştirdikleri projeleri ve yoğun çalışma temposunu vurgulayan İmamoğlu, şunları söyledi: "Bu kardeşiniz, gece gündüz, 5 yıldır İstanbul’un her yerinde, bütün projelerimizde bu özeni, bu yüksek çalışma temposunu ortaya koydu."

İstanbul'daki projelerinden bahsederken, özellikle 65 kilometrelik yeni metro hatları açtıklarını belirten İmamoğlu, bir alışveriş merkezi açılışında yaptığı konuşmada yöneltilen eleştirilere değindi. İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı ima ederek, "Bizi kimse bölemez. Bana oy vermemiş insanı, bana oy verenle aynı derecede seviyorum. O bunu anlayamaz biliyor musun? Ama yakında geliyormuş meydan meydan anlatacağım ona" şeklinde konuştu.

Ayrıca İmamoğlu, siyasi ayrışmalara karşı birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Bütün siyasi partilerin oyuna talibim. Sizi ayrıştıranlara ben ne diyorum biliyor musunuz? 'Hadi oradan! İşine bak!' Bizi kimse bölemez." ifadelerini kullandı.