• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.21
  • ETHERIUM 3.261 %1.91
23°

Netenyahu Haberleri

netenyahu haberleri ve güncel netenyahu gelişmeleri, netenyahu ile ilgili tüm video, netenyahu fotoğrafları ve netenyahu haberleri Haber Hergün sitemizde


GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Lafa gelince tüm dünyaya demokrasi ve insan hakları dersi verenler çağımızın Hitler'lerini baş tacı ederken zerre...

DÜNYA

CIA’ye göre Netanyahu, ABD’nin Gazze’de saldırılar sonrasına ilişkin plan oluşturma baskısına karşı koyacak.

DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu "Esirlerin salıverilmesi için savaşa 42 gün ara verebiliriz, ama savaşı durduramayız." ifadelerini kullandı.

DÜNYA

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Rafah’ta yerinden edilmiş Filistinlilerin ölümüne yol açan saldırının bir ‘trajik hata’ olduğunu söyledi.

SİYASET

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sonrasında Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Başbakanı Marcel Ciolacu ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi. "Netanyahu ve gözü dönmüş hükümeti soykırım...

DÜNYA

İsraı̇l Başbakanı Binyamin Netanyahu ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant hakkında Uluslararası Ceza Mahkemesı̇ tarafından tutuklama talebi istendi.

DÜNYA

İsrail Başbakanı Netanyahu Refah’a saldırıdan vazgeçmeyeceklerini açıkladı.

DÜNYA

Netenyahu, İsrail Ordusu’na yaptığı çağrıda Kassam Tugaylarının Ramazan ayı öncesinde ortadan kaldırılmaları talimatını verdi.

DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail'in barış için üç ön koşulu olduğunu yazdı.

DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, “Duracağımızı düşünenlerin gerçeklikle bağlantısı yok” dedi.

DÜNYA

Netenyahu ateşkes sonrasında savaşın devam edeceğini açıkladı.