GÜNDEM
Yayınlanma : 26 Mart 2026 19:47
Düzenleme : 26 Mart 2026 19:47

Tüyler ürperten cinayet: Kalp krizi ihbarında bulundu, boğarak öldürdüğünü itiraf etti

Tüyler ürperten cinayet: Kalp krizi ihbarında bulundu, boğarak öldürdüğünü itiraf etti
Beyoğlu'nda bir ihbar sonucu ölü bulunan Fesif Deneri'nin boğularak öldürüldüğü anlaşıldı. Bilge D. cinayeti itiraf etti.

Beyoğlu, Kulaksız Mahallesi'nde 24 Mart Salı gece yarısı polise gelen bir ihbarı değerlendiren ekipler, eve girdiklerinde Fesif Deneri'nin cesediyle karşılaştılar.

İHBARDAN SONRA KORKUNÇ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Evde bulunan ve polise ihbarda bulunan Bilge D., ilk ifadesinde 'Birliktelik yaşadık. Sonra ben odadan çıktım. Geri döndüğümde onu yerde yatarken buldum. Kalp krizi geçirmiş olabilir' şeklinde konuştu. Polis ekipleri, Bilge D.'yi ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktı. Ancak, ceset incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

OTOPSİ SONRASI İTİRAF

Adli Tıp Kurumu'nda sabah yapılan otopsi sonucunda, Fesif Deneri'nin boğularak öldürüldüğü belirlendi. Bu gelişmenin ardından daha önce serbest bırakılan Bilge D., Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından tekrar gözaltına alındı. İlk başta suçlamaları reddeden Bilge D., daha sonra cinayeti itiraf ederek, 'Sanırım cinsel uyarıcı hap almıştı. Birkaç kere birlikte olduk. Aramızda kavga çıktı. Onu itince yere düştü. Bayıldığını sandım. Sonra bir anda kalkıp bana vurmaya ve boğmaya çalıştı. Onunla mücadele ettim. Onu boğarak öldürdüm' dedi. Asayiş şube müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan şüpheli Bilge D. adliyeye sevk edildi.