Sakarya'nın Serdivan ilçesinde akılalmaz bir kaza yaşandı. Kontrolden çıkan bir otomobil, yaklaşık 4 metre yükseklikten dere yatağına uçtu. Olayda araç içinde bulunan bir kişi hafif yaralanırken, kurtarma çalışmaları sonucunda araç dereden çıkarıldı.
DERE YATAĞINA BÜYÜK DÜŞÜŞ
Kaza, Serdivan ilçesi Aşağıdereköy Mahallesi Boğaziçi Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kocaeli'nin İzmit ilçesinden Sakarya'nın Serdivan ilçesine seyreden B.T.Y. idaresindeki 41 AYZ 283 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki yaklaşık 4 metrelik yükseklikten dereye yuvarlandı. İhbar üzerine olay yerine derhal sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilde yolcu olarak bulunan M.Y.U. kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başarırken, hafif yaralanan sürücü B.T.Y. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye nakledildi.
VİNÇLE KURTARMA OPERASYONU
Dereye düşen otomobilin çıkarılması için bölgeye vinç ve çekici getirildi. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda araç, bulunduğu yerden güvenli bir şekilde kurtarıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili olarak detaylı bir inceleme başlattı. Bu olayın yanı sıra, bölgede dikkat çeken diğer haberler arasında sahile vuran çantadan çıkan 21,5 kilo uyuşturucu, Sapanca'da işlenen bir cinayetle ilgili tesisin iş makineleriyle yerle bir edilmesi ve Sakarya'da gerçekleştirilen bir DEAŞ operasyonunda bir kişinin tutuklanması yer alıyor.



