Mardin'in Kızıltepe ilçesinde evlerinde silahla vurularak hayatını kaybeden anne Berna (33) ve 5 yaşındaki kızı Samyeli Kaya'nın cenazeleri, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınları tarafından kara yoluyla Van'a taşındı.
VAN'DA HÜZÜNLÜ SON VEDA
Van'da Hafıziye Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, hayatını kaybeden anne ve kızının yakınları ile sevenleri katılarak son görevlerini yerine getirdi. Kılınan cenaze namazının ardından iki cenaze de Akköprü Mezarlığı'nda toprağa verildi.
AİLENİN TRAJİK KADERİ
Mardin'de meydana gelen ve tüm ülkeyi yasa boğan olayda, Turgut Özal Mahallesi'ndeki bir apartmanda yaşayan Mehmet (37), eşi Berna (33) ve 5 yaşındaki kızları Samyeli Kaya evlerinde ölü olarak bulunmuştu. Ailenin babası Mehmet Kaya'nın cenazesi daha önce Mardin'in Savur ilçesinin kırsal İşgören Mahallesi'ndeki mezarlıkta defnedilmişti. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, evden silah çıkmaması ve kapıda zorlama izi bulunmaması dikkat çeken unsurlar arasında yer alıyor.



