GÜNDEM
Yayınlanma : 22 Haziran 2026 11:13
Düzenleme : 22 Haziran 2026 11:13

Etiler'de Ferdi Tayfur'un damadının restoranına şok operasyon: Kadınlar tuzağa düşürmüş!

Etiler'de Ferdi Tayfur'un damadının restoranına şok operasyon: Kadınlar tuzağa düşürmüş!
Etiler'de Ferdi Tayfur'un damadının restoranında, kadınların tuzağıyla yüksek hesap ödetme olayı ortaya çıktı. Operasyonda organize dolandırıcılık şüphelileri ve işletme sahipleri gözaltına alındı.

İstanbul'un gözde semtlerinden Etiler'de, ünlü sanatçı Ferdi Tayfur'un damadına ait bir restoranda gerçekleştirilen operasyon, adeta bir dolandırıcılık ağını gün yüzüne çıkardı. 5 Haziran Cuma akşamı saat 19.45 sularında meydana gelen olayda, arkadaşlık uygulamaları üzerinden tanıştıkları kadınların kendilerini yemeğe davet edip ardından fahiş hesaplarla karşı karşıya bıraktığı iddia edilen altı kişi şikayetçi oldu.

KADINLAR VE RESTORAN ÇALIŞANLARI ARASINDA ORGANİZE DOLANDIRICILIK İDDİASI

Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda, mağdurları tuzağa düşüren kadınların İrem H. (24), Negın A. S. (27), Selin G. (22), Yasemin A. (24) ve Beyza Gül T. (24) olduğu belirlendi. Edinilen bilgilere göre, bu kadınların restoran çalışanları Umut E. (27), Barış Ç. (43), Uğur K. (45) ve Ebubekir Ş. (28) ile işbirliği içinde hareket ettiği öne sürülüyor. Operasyonun kilit isimlerinden, olayı organize ettiği belirlenen Burak A. (38) ile restoranın sahibi ve Ferdi Tayfur'un damadı olan Muhammet Aydın da gözaltına alındı.

DELİLLERİ KARARTMA GİRİŞİMİ VE SABIKA KAYITLARI

Operasyonun ardından yaşananlar ise olayın vahametini artırdı. Olaydan sadece bir gün sonra, polis ekipleri inceleme yapmak üzere restorana gittiğinde güvenlik kamera kayıt cihazının yerinde olmadığını ve kablolarının söküldüğünü tespit etti. İşletme çalışanları cihazın arızalandığını ve tamire gönderildiğini iddia etse de, kayıt cihazının teslim edilmemesi üzerine Muhammet Aydın hakkında 'Suç delillerini yok etme gizleme veya değiştirme' suçundan işlem başlatıldı. Ayrıca, işletmede yapılan denetimlerde yedi kişinin sigortasız çalıştırıldığı ve kapalı alanda tütün mamulü tüketildiği de saptandı. Gözaltına alınanlar arasında Muhammet Aydın'ın 9, Burak A.'nın ise daha önce 2 ayrı suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Diğer şüphelilerin de Umut E.'nin 'Nitelikli dolandırıcılık', Uğur K.'nin 'Kasten yaralama' ve İrem H.'nin ise 'Çocuğun kaçırılması ve alıkoyulması' gibi çeşitli suçlardan sabıka kayıtlarının olduğu belirlendi. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olay anında, kadınların erkeklerle önce bir kahve dükkanında buluşup sohbet ettiği, ardından da birlikte restorana doğru yürüdükleri görülüyor.