Yarışma sürecini değerlendiren model, ilk 30’da olmayı beklemediğini ve buna üzüldüğünü ifade etti. Günler geçtikçe oradaki atmosfer ile mental olarak maruz kaldığı olayların içindeki heyecanı azalttığını belirtti.
HAKSIZLIK VE TARPİL İDDIALARI
Meksikalı Fatima Bosch’un birinci olması hakkında Arslan, o haksızlığı hissettiğini ve sonrasında belgelerle konuşacağını söyledi. Bu ifadeler, yarışmadaki torpil iddialarını güçlendirdi.
GELECEK PLANLARI VE TEŞEKKÜR
Model, 'Pes edecek misiniz?' sorusuna kaybetmiş hissetmediğini yanıtlayarak, amacının benden sonra gelecek kızların daha iyi sponsorlar ve basın ilgisi elde etmesi olduğunu ve bunu başardığını düşündüğünü ekledi. Arslan, yarışma boyunca kendisine destek veren Demet Akalın ve Simge Sağın gibi ünlü isimlere teşekkür etti.


