GÜNDEM
Yayınlanma : 14 Kasım 2025 12:05
Düzenleme : 14 Kasım 2025 12:05

Arka Sokaklar'ın duygusal ithafı izleyicileri ağlattı

Arka Sokaklar'ın duygusal ithafı izleyicileri ağlattı
Arka Sokaklar dizisi, ünlü şarkıyı şehitlere ithaf ederek izleyicileri duygusal bir fırtınaya sürükledi ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

19 yaşında lösemiye yenik düşen Yasemin Nenni’nin ölmeden önce çektiği video ile hafızalara kazınan şarkı, bu kez Gürcistan sınırında görev dönüşü düşen askeri kargo uçağında şehit olan kahraman askerlerimize ithaf edildi. Şarkının sözleri ve etkisi, ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu.

DUYGU FIRTINASI YAŞATTI

Sözleri Nihat Behram’a ait olan “Sürgün” şarkısı, tanıtımın yayınlanmasının ardından kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Rıza Baba ve ekibinin şehit haberi aldığı sahnede duyulan “Buna nasıl can dayanacak” repliğinin Selda Bağcan’ın güçlü yorumuyla birleşmesi, izleyicilerde büyük bir duygu fırtınası yarattı.

KAHRAMANLARA SELAM DURDULAR

Lösemi hastası Yasemin Nenni’nin hasta yatağında söylediği video ile milyonların kalbine dokunan şarkının bu kez şehitlerimize adanması, izleyicilerden büyük takdir topladı. Arka Sokaklar izleyicileri, tanıtımın ardından duygularını sosyal medyada paylaştı ve “Arka Sokaklar ekibi şehitlerimizi unutmadı”, “Arka Sokaklar’ı efsane yapan işte bu duyarlılık”, “Kahramanlarımıza selam durdular” gibi yorumlarla dizi ekibine ve Kanal D’ye teşekkür mesajları yağdı. D Media imzalı Arka Sokaklar yeni bölümüyle bu akşam Kanal D’de. Uyandırın anamı, söyleyin gidiyorum. Yolumu gözlemesin, dönemem belki geri. Arkadaşlarım duysun, kardeşim bunu bilsin, söyleyin gidiyorum, dönemem belki geri. Babama haber salın, çiçekler onda kalsın, sulasın günaşırı, dönemem belki geri.