Amasya'da iki otomobilin karıştığı korkunç bir trafik kazası, bir dede ile 17 yaşındaki torununun hayatını kaybetmesine neden oldu. Kazanın ardından araçlardan biri alev alırken, içindekiler son anda kurtarıldı.
FECİ KAZADA CAN KAYBI YAŞANDI
Edinilen bilgilere göre, Amasya-Tokat karayolu üzerindeki Yeşilöz köyü kavşağında meydana gelen kazada, Salih Çoban (76) idaresindeki 60 YA 491 plakalı otomobil ile İ.Ç.'nin yönetimindeki 34 MLY 683 plakalı araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle dede Salih Çoban ve yan koltuğunda oturan torunu Damla Çoban (17) olay yerinde hayatını kaybetti. Feci kazanın ardından 34 MLY 683 plakalı otomobil alevler içinde kaldı.
ALEV ALAN ARAÇTAN SON ANDA KURTULDULAR
Alev topuna dönen araçtan, çevredekilerin büyük çabasıyla dört kişi son anda kurtarılarak yanmaktan son anda kurtarıldı. Yaralanan S.Ş. ve G.Ş. ise olay yerine sevk edilen acil sağlık ekipleri tarafından Turhal Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. İtfaiye ekipleri, kullanılamaz hale gelen yanan araca müdahale ederek söndürme çalışmalarını tamamladı. Kurban Bayramı'nda yaşanan bu trajik olayda hayatını kaybeden dede ve torunun cenazeleri, incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olay yerinde büyük üzüntü yaşayan yakınları, acılarını dile getirdi. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.



