İspanya Başbakanı, eşi yüzünden görevinden olabilir İspanya Başbakanı, eşi yüzünden görevinden olabilir

Arnavutluk’un başkenti Tiran’da bulunan Dine Hoca Camisi’ne giren bir şahıs, 5 kişiyi bıçaklayarak yaraladı. Yerel saatle 14.30’da saldırıyı gerçekleştiren Rudolf Nikollar, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Arnavutluk’un başkenti Tiran’daki Kavaja Yolu üzerinde bulunan Dine Hoca Camisi’ne giren bir kişi tarafından bıçaklı saldırı düzenlendi. Saldırıyı gerçekleştiren Rudolf Nikollar isimli şahıs, cami dışında bulunan 1 kuryeyi bıçakladıktan sonra Dine Hoca Camisi’ne girerek namaz kılan 4 kişiyi yaraladı. Nikollar, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Cami İmamı Ahmed Kalaja, yaşanan saldırıya tepki göstererek, “Dilerim bu olay bir terör eylemi değildir, dilerim bunun faili akıl sağlığı yerinde olmayan bir kişidir” diye konuştu.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan Kalaja, “Bu ağır olay mübarek Ramazan ayında yaşandı, henüz bu ağır olayın sebepleri bilinmiyor” dedi. Emniyet yetkilileri ise olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve yaralıların tedavi için hastaneye kaldırıldığını açıkladı.