İstanbul Kartal'daki bir hukuk bürosunda miras kavgası nedeniyle 3 kişi öldüren ve 2 kişi yaralayan cinayet zanlısı, jandarma tarafından Yalova'nın Termal ilçesinde yakalandı. Zanlının Armutlu 50. Yıl Mahallesi muhtarı olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Kartal'daki bir hukuk bürosunda meydana gelen olayda, Ahmet Selim Belginer ile dayısının çocukları arasında miras paylaşımı nedeniyle tartışma çıktı. Ahmet Selim Belginer, tartıştığı Haluk Onat (58), Kebire Esra Ay Mutlu (54), Ayşe Ece Ay Mutlu (26), Arzu Onat (56) ile Ahmet Nuri Onat'a (63) tabancayla ateş etti. Olayda Haluk Onat, Kebire Esra Ay Mutlu, Ayşe Ece Ay Mutlu hayatını kaybederken diğer yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaçan zanlı Yalova'nın Termal ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Polis zanlıyı jandarma ekiplerinden teslim alarak İstanbul'a götürdü.

Katil zanlısı Muhtar Yalova da yakalandı 3 kişinin öldüğü 2 yaralandığı olayda zanlı muhtar Yalova'da yakalandı.

Yalova il Jandarma ekipleri Muhtarın kaçış güzergâhını tespit ederek dağ yolunda operasyon yaparaka şüpheli şahsı yakaladı.

Kartal Cevizlik Mahallesi'ndeki olay saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Yalova Armutlu ilçesinde muhtar olduğu belirtilen Ahmet Salih B., miras davası için dayısının çocuklarıyla avukatlık bürosunda buluştu. Ancak çıkan tartışmada Yalova Armutlu 50.ci yıl mahallesinde muhtar olduğu iddia edilen Ahmet Salih B., akrabalarına kurşun yağdırdı. Olayda Haluk Onat, Kebire Esra Ay ve Ayşe Ece Ay hayatını kaybetti. Arzu Onat ile Ahmet Nuri Onat ise yaralandı. Olaydan sonra kaçan edilen Ahmet Salih B. Yalova il jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından termal ilçesinde yakalandı.

TERMAL İLÇESİNDE YAKALANDI

   il Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada "Armutlu ilçesinde muhtar olan Ahmet Salih B., Istanbul ili, Kartal ilçesi, Cevizli Mahallesinde, Mehmet Şanverdi Avukatlık bürosunda, miras meselesi nedeniyle akrabaları ile aralarında çıkan tartışma sonucunda, Haluk Onat, Kebire Esra Ay ve Ayşe Ece Ay 'ın hayatına kaybetmesine, Arzu Onat ile Ahmet Nuri Onat ise yaralanmasına nedenolduktan sonra olay yerinden firar etmiştir. Yalova Jandarmasınca oluşturulan arama noktasında Şüpheli şahıs kaçtığı ara yolda Yalova Termal İlçe Jandarma Komutanlığınca silahı ile birlikte yakalanmıştır. İlgili şahıs olayın yaşandığı İstanbul ilinden gelen polislere teslim edildi." ifadelerinde bulundu.

Bozdoğan-29 operasyonlarında son durum! Bozdoğan-29 operasyonlarında son durum!