Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında yerel seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu. Partisinin ivme kazandığını dile getiren Bekin, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi.

Hoşça kal Meral Akşener Hoşça kal Meral Akşener

Bekin, iktidarın başarısızlıklarını örtbas etmek için seçim öncesi Yeniden Refah Partisi'ni hedef aldığını ve bunun kabul edilemez olduğunu ifade etti. Partisinin siyasetini bağımsız olarak sürdürdüğünü ve hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadıklarını vurgulayan Bekin, "Kimsenin paçasına tutunarak değil, salt Milli Görüş ilkelerine sımsıkı tutunarak siyaset yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Bekin, "Başka siyasi partilerin kazanması veya kaybetmesi üzerine politika yapmıyoruz. Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi ve payandası değiliz" ifadelerini kullandı.

Başka siyasi partilerin başarısızlıklarını veya kazançlarını üzerine politika yapmadıklarını belirten Bekin, üyelerinin verdiği aidatlarla desteklenen pankartlarının bazı siyasi partiler tarafından sökülmeye çalışıldığını ancak bu durumun Milli Görüş ruhunu zayıflatamayacağını dile getirdi. Bekin, "Bu seçimlerin sağduyulu bir şekilde tamamlanması ve tüm siyasi partilerin milletin kararına saygı göstermesi en büyük beklentimizdir." dedi.