CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın, "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" şeklindeki sözleri, CHP içinde bir krize neden oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in tepkilerine ek olarak, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Köksal'ı partisine davet etti.

Ümit Özdağ, İstanbul'da esnaf ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, İmamoğlu'nun Burcu Köksal'ı adeta CHP'den kovduğunu ifade ederek, "Ben Burcu Hanım'a Zafer Partisinin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade ediyorum. Çünkü Zafer Partisinin kapıları DEM'e kapalı ama İmamoğlu'na kapılarımız hiçbir zaman açılmayacak çünkü İmamoğlu, tarafını uzun süre önce belli etti." dedi.

Türk Boyları ve Akraba Toplulukları Haberleşme Derneğinden 3 Mayıs mesajı Türk Boyları ve Akraba Toplulukları Haberleşme Derneğinden 3 Mayıs mesajı

Ancak, Zafer Partisi lideri Özdağ'ın davetine Burcu Köksal'dan hızlı bir yanıt geldi. Köksal, Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada, "Benim Zafer Partisi Afyon İl Örgütü'nden bir randevu talebim olmadı. Ben CHP'liyim, Zafer Partisi'ne geçmeyi düşünmüyorum." şeklinde konuştu.