Aydın'ın Efeler ilçesinde bir taksi şoförüne küfür ve tehdit içeren skandal sözlerle saldıran bir kadın yolcu, yaşanan olayın ardından açıklama yaparak özür diledi. Gece saatlerinde meydana gelen olayda, taksici Mehmet Cihan ile kadın yolcu M.Ç. arasında bir tartışma yaşandı.

Tartışmanın sonucunda kadın yolcu, taksiciye küfürler savurup, "Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar." diyerek tehdit etti. O anlar, aracın içinde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Milli Savunma Bakanı Güler: Bizim aklımızla dalga geçme diyoruz Milli Savunma Bakanı Güler: Bizim aklımızla dalga geçme diyoruz

Taksici Mehmet Cihan, olayın ardından sosyal medya üzerinden yaşadığı sıkıntıyı paylaşarak, durumu yetkililere bildirdi. Kadın yolcu M.Ç. ise özür dileme ihtiyacı hissederek, basına yaptığı açıklamada, "Benim ağzım biraz küfür konusunda durmaz. Söylediğim sözleri ben bile görünce hakikaten kendimden nefret ettim. Bütün toplumdan ve tüm taksici camiasından özür diliyorum." ifadelerini kullandı.

Taksici Mehmet Cihan ise yaşanan olayın sadece küfürlerden ibaret olmadığını, aynı zamanda tehdit içerdiğini belirterek, güvenlik endişelerini paylaştı. Olay, taksinin içindeki kamera kayıtları sayesinde ortaya çıktı.