Beşiktaş, defans oyuncusu Joe Worrall'ı kadrosuna kattığını duyurdu. Siyah-beyazlı kulüp, transferle ilgili resmi açıklamayı yaparak Worrall'a "hoş geldin" dedi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kulübümüz, 2023-24 sezonu devre arası transfer çalışmaları kapsamında defans oyuncusu Joe Worrall ile sözleşme imzaladı. Joe Worrall'a Beşiktaş ailesine 'hoş geldin' diyor, şanlı formamızla başarılar diliyoruz."

Nottingham Forest ise yaptığı açıklamada, Joe Worrall'ın Beşiktaş'a kiralık olarak transfer olduğunu doğrulayarak, Türk kulübünün sezon sonunda anlaşmayı kalıcı hale getirme opsiyonuna sahip olduğunu belirtti.

27 yaşındaki ve 1.90 metre boyundaki Joe Worrall, bu sezon Nottingham Forest formasıyla Premier Lig'de 7, FA Cup'ta 2 maça çıktı. Piyasa değeri 12 milyon Euro olan genç futbolcu, Nottingham Forest altyapısından yetişmiş olup, daha önce Dagenham & Redbridge ve Glasgow Rangers takımlarında kiralık olarak oynadı. Worrall, 2019 yılından bu yana Nottingham Forest'ın kadrosunda yer alıyor.

Naci Görür'den "Manisa" için uyarı geldi Naci Görür'den "Manisa" için uyarı geldi

Taksi şoförüne "Senin gibileri arkadan vursunlar" demişti, ifadesi ortaya çıktı