Mehmet Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi'nin çatısı altında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesinin ardından, Zeynel Abidin Beyazgül'den görevi devraldı. Devir teslim töreninde belediye personeliyle bir araya gelen Gülpınar, tebrikleri kabul ederken, hızlı bir şekilde iş başına dönmeleri gerektiğini belirtti.

Gürpınar, belediye personeline hitaben yaptığı konuşmada, "Tebriklerinizi kabul ediyorum, ancak görevinizin başına dönerseniz memnun olurum. Acil yapılacak çok işimiz var" diyerek personeli makam odasından gönderdi.

Erdoğan-Özel görüşmesi nasıl geçti? Erdoğan-Özel görüşmesi nasıl geçti?

Devir teslim töreni sırasında konuşan Gürpınar, "Zeynel Başkan'a ve ekibine yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz bunu daha da ileriye götürmek düsturuyla, amacıyla yola çıktık. Halkın takdirine sunduk. İnşallah halkın beklentilerini de bu yönde boşa çıkarmayacağız. Şanlıurfa'yı çok daha ileri götürmek için elimizden gelen gayreti gösterip başka bir zamanda da bayrağı bir başkasına devredeceğiz. Ben tekrar teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun diyorum bütün Urfa'ya" şeklinde konuştu.