Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Saadet Partisi'nin yerel seçimlere dair değerlendirmelerde bulundu. Aydın, Saadet Partisi'nin yerel seçimlere kendi logosuyla gireceğini ve adaylarını açıklamaya devam ettiklerini belirtti. Aydın, 3 Şubat'ta Ankara'da gerçekleştirilecek kampanya lansmanı ve aday tanıtımıyla seçim sürecine güçlü bir giriş yapacaklarını ifade etti. İstanbul ve Ankara'nın öncelikli bölgeleri olduğunu söyleyen Aydın, İstanbul adaylarını önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını ve seçim sürecinde Gelecek Partisi ile yerelde işbirlikleri yapabileceklerini belirtti.

Milletvekillerinin lüks harcamaları Erdoğan'ı kızdırdı: Ayrıca bir uyarıda mı bulunmam gerekiyor? Milletvekillerinin lüks harcamaları Erdoğan'ı kızdırdı: Ayrıca bir uyarıda mı bulunmam gerekiyor?

Filistin meselesinin Saadet Partisi'nin ana başlıklarından biri olduğunu vurgulayan Aydın, yerel seçimlerden alacakları sonucun iktidara önemli bir ders olacağını ifade etti. İstanbul'da AK Parti'nin kazanma ihtimali olmadığını söyleyen Aydın, Saadet Partisi'nin güçlü teşkilat yapısıyla başarılı bir sonuç elde edeceklerine inandıklarını dile getirdi.