Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çubuk Belediye Başkan Adayı Can Kaderoğlu ile birlikte Çubuk'ta yapılan Seçmen Kütük Müdürlüğü (SKM) açılışında açıklamalarda bulundu.  Yavaş, burada yaptığı konuşmada belediyecilik anlayışını ve Ankara'daki hizmetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti'de kurultay günü İYİ Parti'de kurultay günü

Yavaş, konuşmasında herkesi kucaklamaya, kimseyi ayırmamaya vurgu yaparak, seçildikten sonra Ankara'nın ilçelerini dolaşıp muhtarlarla toplantılar yaptığını belirtti. Belediyecilik anlayışının, proje üretip, çöp projelere kaynak harcamamak olduğunu söyleyen Yavaş, Ankara halkının gerçek ihtiyaçlarına odaklanmayı önemsediğini ifade etti.

15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sonrasında oluşturulan Cumhur İttifakı'nın millet tarafından kurulduğunu belirten Yavaş, bu ittifakın masanın etrafında kurulan diğer ittifaklar gibi olmadığını, milletin iradesiyle oluştuğunu ifade etti.

Yavaş, belediyecilik anlayışında değişim ve halka dokunma gerekliliğine vurgu yaparak, Ankara halkının seçim sonuçlarından memnun olduğunu dile getirdi. Projelerini taklit eden diğer belediyelerin gerçek belediyecilik anlayışını öğrenmeye başladığını söyledi.

Çubuk'taki hizmetlere de değinen Yavaş, belediye başkanlarına çağrıda bulunarak, kendi ilçelerinde üretimi arttıracak projeler getirenlere destek vereceklerini ifade etti. Ayrıca, açılışta bulunan Belediye Başkan Adayı Can Kaderoğlu'nun Çubuk'un kalkınması ve sorunlarının çözümü için önemli bir aday olduğunu belirtti.

Son olarak, belediye başkanlarının mal varlıklarını açıklamaları çağrısında bulunan Yavaş, şeffaflığın önemine vurgu yaptı ve Ankara'daki hizmetlerin devam edeceğini ifade etti.