Tarihte bugün; 27 Nisan Tarihte bugün; 27 Nisan

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu'nda sabah saatlerinde gerçekleşen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu otobüsü önce bariyere, hemen ardından ise önünde seyreden bir TIR'a çarptı. Kazada otobüs şoförü sıkışırken, 18 yolcu yaralandı. Olay nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu Hüseyinli mevki Edirne istikameti yaklaşık 2 saat trafiğe kapatıldı.

Kaza, sabah 04.00 sularında Kuzey Marmara Otoyolu Hüseyinli mevkiinde meydana geldi. Sivas'tan İstanbul Esenler Otogarı'na gitmekte olan şehirler arası yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyere çarptı, ardından da önünde seyreden bir TIR'a çarptı. Kazada otobüs şoförü Gültekin Akçan koltuğunda sıkışırken, 18 yolcu yaralandı.

Olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, sıkışan şoförü kurtarmak ve yaralılara müdahale etmek için çalışmalara başladı. Yaralılar, ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Sağlık durumları iyi olan yaralılar, tedavi altına alındı. Ancak otobüs şoförü Gültekin Akçan'ın durumu ciddiyetini koruyor ve hayati tehlikesi bulunuyor.

Kaza nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu Hüseyinli mevki Edirne istikameti yaklaşık 2 saat trafiğe kapandı. İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmalarının ardından sıkışan şoför kurtarılarak ambulansla hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, olay yerindeki trafik normale döndü.