İçişleri Bakanlığından 'Adıyaman' açıklaması İçişleri Bakanlığından 'Adıyaman' açıklaması

Son dakika haberine göre Ege Denizi'nde merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6,6 büyüklüğündeki depremde 17 kişi hayatını kaybetti, İzmir'de 702, Manisa'da 5, Balıkesir'de 2 ve Aydın'da 54 kişi olmak üzere toplam 763 kişi yaralandı. AFAD, İzmir'deki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarının 4 binada tamamlandığını, 13 binada devam ettiğini bildirdi.

İzmir depremi ölü yaralı var mı araştırılıyor. Bugün yaşanan İzmir depremi son dakika gelişmesinin ardından vatandaşlar İzmir’deki son durumu araştırıyor. İzmir'deki deprem sonrası AFAD ölü ve yaralı sayısıyla ilgili son bilgileri paylaştı.

17 CAN KAYBI, 763 YARALI

AFAD'dan da yapılan açıklamada, "İzmir'de 702, Manisa'da 5, Balıkesir'de 2 ve Aydın'da 54 kişi olmak üzere toplam 763 vatandaşımız depremde yaralanmıştır" denildi.

AFAD, İzmir'deki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarının 4 binada tamamlandığını, 13 binada devam ettiğini bildirdi.

1 KİŞİNİN DAHA CANSIZ BEDENİ ENKAZDAN ÇIKARILDI

İzmir’de meydana gelen depremin ardından enkaza dönen binalarda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremden 7 saat sonra Bayraklı ilçesindeki Rıza Bey Apartmanı’nda bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

Öte yandan enkaz altında kalanların yakınlarının endişeli bekleyişi sürüyor.