Robert De Niro, ABD'li seçmenleri "normallik" için Joe Biden'ı desteklemeye çağırdı ve Donald Trump'ın kazanmasının "kabusa" yol açacağı uyarısında bulundu.

California Üniversitesi'nde Filistin'e destek gösterilerine polis müdahalesi California Üniversitesi'nde Filistin'e destek gösterilerine polis müdahalesi

Lafını esirgememesiyle tanınan Hollywood yıldızı, Real Time with Bill Maher'in son bölümüne katılıp bu yıl gerçekleşecek seçimi değerlendirdi.

“Trump'a oy verirseniz kabusu yaşarsınız, Biden'a oy verirseniz normale döneriz.” Dedi.

Trump geçen aralıkta De Niro'ya gecikmiş bir saldırı başlatmış, De Niro'nun Gotham Ödülleri'nde yaptığı konuşmada kendisine sataşmasından bir hafta sonra Oscar ödüllü yıldızı "tam bir ezik" diye damgalamıştı.

“Oyunculuk yetenekleri büyük ölçüde azalmış ve itibarı zedelenmiş Robert De Niro, Ülkemize karşı saygısızca kullandığı küfürlü ve iğrenç dili için telepromptır bile kullanmak zorunda kalıyor.”

Eski ABD Başkanı, "Hem filmlerde hem de Akademi Ödülleri'ni mahveden ve onu Ülkedeki en iyi şovlardan biriyken Düşük Puanlı bir ilave haline getiren APTALLARLA izlenemez hale geldi" diye eklemişti. (BBC TÜRKÇE)