Yardımcısı Semih Yalçın açıkladı! Bahçeli'nin videosu Erdoğan'a gönderme mi? Yardımcısı Semih Yalçın açıkladı! Bahçeli'nin videosu Erdoğan'a gönderme mi?

Şanlıurfa'da gerçekleşecek olan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri, dikkat çekici bir politik atmosfere sahne olacak. Şehrin mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün tekrar aday gösterilmesi, AK Parti MKYK Üyesi Kasım Gülpınar'ın sert tepkisine neden oldu. Gülpınar, bu tepkisiyle birlikte AK Parti'den istifa ederek Yeniden Refah Partisi'nden adaylığını ilan etti.

Özellikle AK Parti oylarında bölünmeye yol açacağı konuşulan Gülpınar'ın, kendi tarikat ve ailesinin desteğiyle sınırlı kalabileceği belirtiliyor. Şehirdeki üçlü yarışa DEM Parti'nin de Celalettin Erkmen ve Gülseren Yıldırım ile katılmasıyla, seçimde kıyasıya bir rekabetin yaşanması bekleniyor.

Gazeteduvar'ın haberine göre, Gülpınar'ın ayrılığı, AK Parti içindeki etkisini kaybetmesine neden olsa da, şu ana kadar ortaya çıkan verilere göre, bu durumun seçim sonuçlarına belirgin bir etkisi olup olmayacağı belirsizliğini koruyor. Gülpınar'ın ayrılığının Şanlıurfa'daki seçim dinamiklerini nasıl etkileyeceği, 31 Mart'a kadar merakla beklenen konular arasında yer alıyor.