Uğur Dündar'dan Erdoğan-Özel görüşmesi için dikkat çeken yorum Uğur Dündar'dan Erdoğan-Özel görüşmesi için dikkat çeken yorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yürürken çekilen videosunda Ferdi Tayfur'un "Söyleten Sensin" şarkısının çalması, siyasi tartışmaları beraberinde getirdi. Şarkının sözleri, Cumhur İttifakı'na ve AK Parti'ye bir mesaj olarak yorumlanmış, videonun amacı merak konusu olmuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, katıldığı bir televizyon programında videonun detayları hakkında konuştu. Yalçın, "Dün sabah bir haber geçti, 'Sayın Devlet Bahçeli ameliyat oldu, bu yüzden 23 Nisan gösterilerine katılmadı' diye. Ben kendisiyle konuşmadım henüz büyüğümüzle; ama büyük bir ihtimalle bunun için yapılmış bir video. Videodaki şeyler, Cumhur İttifakı'na değil, arkadaşlar yanlış yorumluyorlar. Öyle bir şey yok. Ferdi Tayfur'u sever başkanımız. Bir de yürüyüşe çıkıyor, doktor tavsiyesiyle oradan bir enstantane yayınlamışlar. Mesele bundan ibaret" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yalçın, videonun şarkı sözlerine dikkat çekerek, yorumlarda bulundu: "Oradaki şarkı sözlerini mesela başka bir şekilde düşünelim, şarkı sözlerini Cumhur İttifakı'na yorumlayacaklarına, bizden giden Meral Akşener'e ve o ekibe yorumlaması daha doğru olmaz mı? Kongreleri geliyor cumartesi, onlara da yorumlamaya bir yani alternatif olarak söylüyorum" dedi. Bu açıklamalarla Bahçeli'nin videosu ve şarkı seçimi hakkındaki tartışmalar devam etmekte.