Çorum'da karakol komutanı trafik kazasında şehit oldu Çorum'da karakol komutanı trafik kazasında şehit oldu

Eski milli futbolcu Gökhan Zan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık konusundaki sorulara cevap verdi. Sözcü gazetesine konuşan Zan, "Halk kimi, nerede görmek isterse, siz o kadar varsınız ya da yoksunuz. Beni gönüllerine koyan Yüce Türk Milleti, nerede görmek isterse ben oradayım. Siyaset olsun ya da olmasın, bu toprakların bir evladı olarak ülkem için fedakârlık etmekten çekinmem." dedi.

Gökhan Zan, sözlerine şu şekilde devam etti: "Vatana hizmet için siyasete gerek olmadığını, görevini en iyi yapanın vatanını en çok sevenden geçtiğinin bilincindeyim. Bu zaten hem insani, hem ahlaki hem vicdani bir durumdur. Ben sadece isterim ki milletimizin gönlünden düşmeyeyim."

Zan, Türkiye'nin bazı bölgelerinde yaşanan sorunlara dikkat çekerek, "Mevki, makam dünyalık şeyler, ben memleketimin tekrar eski günlerine kavuşmasını istiyorum. Sabah sokakta yürürken kırık dökük binalar, uçsuz bucaksız bir boşlukla yüzleşiyorsunuz üstelik her gün. İnsanlar, sokaklar, parklar, ağaçlar, kuşlar bile azalmış. Her baktığınız yerde ayrı bir acı, ayrı bir kayıp." şeklinde konuştu.

Gökhan Zan, ayrıca kendisine yöneltilen Melih Gökçek'in eleştirilerine de cevap vererek, "Melih Gökçek siyasi edebi rafa kaldırmış, siyasi yüzsüzlükle beslenen, zavallı bir tür. Tıp bilimi ne yazık ki, kendisine henüz çare üretmiş değil. İyi ve güzel olanı, Anadolu insanına layık görmeyen istisnai bir tür, ar damarı çatlamış bir varlık. Anlayacağınız umutsuz vaka." ifadelerini kullandı.