Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Trabzon'un Maçka ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışını gerçekleştirdikten sonra Arsin ilçesinde halka seslendi. Erbakan, burada yaptığı konuşmada, "Bu meydanlar, 31 Mart'ta sandıkların patlayacağını, Milli Görüş'ün yeniden şahlanacağını, Yeniden Refah'ın iktidarını işaret ediyor" ifadelerini kullandı.

Partisinin üye sayısının hızla arttığını belirten Erbakan, "Bugün itibarıyla 470 bin üye sayısını geçtik. 6 ayda yüzde 85 büyüme demektir bu. Yeniden Refah Partisi, Türkiye siyasetinin en hızlı büyüyen siyasi partisidir ve inşallah bu büyümeyi 31 Mart'ta sandıklara da yansıtacak" şeklinde konuştu.

AKP'den açıklama geldi! Erbakan neden çaya davet edilmedi? AKP'den açıklama geldi! Erbakan neden çaya davet edilmedi?

Erbakan, ekonomik krizden bahsederek, milyonlarca insanın açlık grevine mahkum edildiğini belirtti. "Bu hayat pahalılığından, bu borçtan, bu faizden enflasyondan kurtulmak Milli Görüş'ün ekonomi modelinin uygulanmasına bağlı" diyen Erbakan, "2028'de Yeniden Refah olarak iktidara geldiğimizde, bu millete sadaka, erzak, kömür dağıtmak yerine milli kaynak paketleriyle, bu milletin alım gücünü, refah seviyesini artıracağız" sözlerini ekledi.

Enflasyonun artışına da değinen Erbakan, "Dolar geçen seçimden önce nisan ayında 19 liraydı, bugün 34 liraya dayandı. Bu hızla giderse seçim günü 38 lira olursa şaşmayın" dedi ve ekledi: "2028'de Yeniden Refah olarak iktidara geldiğimizde, bu millete sadaka, erzak, kömür dağıtmak yerine milli kaynak paketleriyle, bu milletin alım gücünü, refah seviyesini artıracağız."