İstanbul Eyüpsultan'da meydana gelen lüks cip kazası, genç yazar Eylem Tok'un oğlu Timur C.'nin yaşamını yitiren Oğuz Murat Aci ve dört yaralı bırakan korkunç bir olaya dönüştü. Ancak sadece kazanın şiddeti değil, olayın perde arkasındaki detaylar da adeta bir gerilim filmi kadar karmaşık.

İlber Ortaylı'nın Ayasofya sözleri tartışma yarattı İlber Ortaylı'nın Ayasofya sözleri tartışma yarattı

Kazada yaralanan İbrahim Gümüş, kaza anını gözünden anlatarak, "O çok süratli olduğu için göremedi ve direk yapıştırdı. Ben sadece farları gördüm, sonrası yok bende. O anlara dahil pek bir şey hatırlamıyorum. Çünkü o esnada kafama darbe aldım. Sadece arabanın çok süratli olduğunu hatırlıyorum. Çarpmanın etkisiyle zaten biz savrulduk." diyerek yaşadığı dehşeti ifade etti.

Gümüş, yaşadığı travma sonrasında telefonunu çıkardığında, şifresini hatırlayamadığını belirterek, "Daha sonra yardım istemek için telefonumu çıkarmıştım. Telefonu çıkardığım zaman şifremi hatırlayamadım. Yüz kilidiyle açmaya çalıştım, açıldı telefon. O sırada telefon benim elimden alındı. Kim olduğunu bilmiyorum. Çünkü etraf karanlıktı göremiyordum. Büyük ihtimalle aileden biri almıştır diye düşünüyorum." dedi.

Gümüş, daha sonra yaşanan olayları anlatarak, "Sonra teyzem telefonla beni arıyor. Beni aradıktan sonra telefona bir hanımefendi çıkıyor. 'Siz kimsiniz, İbrahim nerde' diye bir soru soruyor. O da 'siz kimsiniz' diye cevap veriyor. Teyzemde diyor ki 'Ben teyzesiyim sen kimsin' diyor. Sonra telefonu yüzüne kapatıyor. Sonrasında telefonun güvenliğe bırakılıp oradan alındığı söyleniyor. Ne olacağını bilmiyoruz ama adalete teslim olduktan sonra her şeyin açığa çıkacağını düşünüyoruz." şeklindeki anlatımıyla yaşadığı trajediyi detaylandırdı.