AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere kadar olan süreçte yoğun bir program izleyecek. Sabah gazetesinin aktardığı bilgilere göre, Erdoğan'ın programı, 50 ilde gerçekleştirilecek kapsamlı etkinlikleri içeriyor.

Ocak ayını Ankara'da tamamlaması planlanan Erdoğan, Şubat ayına deprem bölgelerini ziyaretle başlayacak. Bu süreçte, Cumhur İttifakı ortağı MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin de eşlik etmesi planlanan ziyaretlerde, afet konutlarının hak sahiplerine teslim edilmesi öngörülüyor.

"Filistin halkının özgürlük mücadelesi her zeminde desteklenmeli" "Filistin halkının özgürlük mücadelesi her zeminde desteklenmeli"

Erdoğan, toplu açılış törenlerine katılacak ve Diyarbakır, Şırnak, Mardin ve Ağrı'da miting düzenleyecek. Ayrıca, 6 Şubat depremleri nedeniyle ertelenen Antalya Diplomasi Forumu'na katılarak dünya liderleriyle ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

Seçim takviminin son haftasını ağırlıklı olarak Ankara ve İstanbul'da geçirecek olan Erdoğan, kampanya sürecinde televizyon kanallarındaki özel yayınlara katılacak. Bu süreçte yurt dışına çıkarak uluslararası zirvelere katılması da bekleniyor.