Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katıldığı bir canlı yayında Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) ittifak taleplerini sert bir dille eleştirdi. İnce, CHP'yi, "Ümit Özdağ'a MİT müsteşarlığı verirken, 3 bakanlık verirken iyi miydi?" diyerek sert bir dille eleştirdi. CHP'nin lokal seçim öncesi ittifak görüşmelerinde yaşanan anlaşmazlık üzerine, İnce'nin zehir zemberek sözleri dikkat çekti.

CHP ise Muharrem İnce'nin taleplerini kamuoyuyla paylaşarak, "Belli sayıda belediye meclis üyeliği ve İzmir'de bir metropol ilçe belediye başkanlığı talebinde bulundu" açıklamasında bulundu. Ancak İnce'nin bu taleplerine karşı sert tepkisi, ittifak görüşmelerinin gerilimli bir şekilde devam ettiğini gösteriyor.

Erbakan'dan "yeni anayasa" açıklaması: Burada asıl mesele... Erbakan'dan "yeni anayasa" açıklaması: Burada asıl mesele...

İnce'nin eleştirilerine hedef olan Ümit Özdağ ise sosyal medya üzerinden mizahi bir yanıt verdi. Özdağ, "Ne diyeyim, çok güldüm. Verene değil, alana bakacaksın derler." ifadelerini kullanarak, İnce'nin sözlerini tiye aldı.