Trabzon’da dolmuş şoförleri deniz ulaştırma işletme mühendisliği öğrencilerini darp etti. Trabzon’da dolmuş şoförleri deniz ulaştırma işletme mühendisliği öğrencilerini darp etti.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine bağlı Almaşar Mahallesi'nde akşam saatlerinde, Gaziantep'te yaşayan ve aynı zamanda kuzen olan Gül Korkmaz ile evli olduğu Oktay Korkmaz arasında boşanma meselesi yüzünden bir tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gül Korkmaz, Birecik'teki baba evine gitti.

Olayın devamında Oktay Korkmaz, yakınlarıyla birlikte kayınpederi ve aynı zamanda amcası olan Ayhan Korkmaz'ın evine gitti. Taraflar arasında evde başlayan görüşme sırasında çıkan tartışma, zamanla büyüyerek taş, sopa ve tüfeklerin kullanıldığı bir kavgaya dönüştü. Kavgada, tüfekten çıkan saçmalar nedeniyle Çiğdem ve Gül Korkmaz, taş ve sopa darbeleri sonucu de Ömer, Feyyaz ve Müslüm Korkmaz yaralandı.

Olayın ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.