Savcılık, Edanur için harekete geçti! Savcılık, Edanur için harekete geçti!

Nişanyan, Zoom üzerinden yaptığı sohbette büyük Türk başbuğu Atatürk için çok çirkin ifadelerde bulundu.

"Devlet başkanı olmuş bir kişi, yüksek libidosuyla gençliğinden bu yana tanınan bir kişi, neden çok sayıda kız çocuğu evlat edinir. Erkek çocuğu hiç edinmemiş, hep kız çocukları evlat edinmiş. Bu kız çocuklarıyla özel dairesini paylaşıyor. Yani geceleri onlarla yalnız kalıyor devlet başkanı. Bu kabul edilebilecek bir durum mudur, değil midir, onu sizin takdirinize bırakıyorum.

İşin ayrıntısını doğal olarak bilen yok. Fakat Dolmabahçe Sarayı ve Çankaya'da yatak odasının bulunduğu dairede yaşıyor bu çocuklar. Bugün devlet başkanı veya üst düzey siyaset adamı böyle bir yaşam tarzına sahip olsa, insanlar ne düşünür." Dedi.

Nişanyan, eşinin başından aşağıya dışkı döken yazar olarak tanınıyor.

Sözde aydın yazarın çirkin iftiralarına sosyal medyada tepki gecikmedi.

Bağımsız Türkiye Partsisi (BTP) Sözcüsü Emre Polat, Nişanyan'ın çirkin sözlerine tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Polat, "Sevan Nişanyan, biz senin de, dedelerinin de karın ağrısını çok iyi biliyoruz. Atatürk'ün tırnağının zerresi etmeyecek küçük beynin ve ihanete pek alışık genetik kodlarınla adeta ağız ishali olmuşçasına bişeyler zırvalamışsın. Atatürk'ün bırak ismini anmayı, kurduğu Cumhuriyetin gölgesi bile sana haramdır." dedi.

BTP Sözcüsü Polat, Nişanyan'ın çirkin iması üzerinden tepinenlere de Neyzen Tevfik'in, "Geldikleri gibi gitmediler; Kimi itini bıraktı, kimi bitini, kimi de piçini… Yoksa bu kadar soysuzun bizden olması mümkün değil." sözleri ile seslendi.

emre polat tweet