Akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca etkisini artıran şiddetli yağışlar, Antalya'da hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezindeki 5 ilçede meydana gelen sel ve taşkınlar nedeniyle birçok ev, iş yeri ve araç sular altında kaldı. Yağışlar sebebiyle oluşan su birikintileri nedeniyle ulaşımda aksama yaşandı.

Antalya Valiliği, olumsuz hava koşulları ve sel nedeniyle Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa ilçelerinde bulunan eğitim kurumlarında 1 gün süreyle ara verildiğini açıkladı. Ayrıca, engelli, hamile ve kronik hastalığı olan kamu kurumlarındaki personel de 1 gün süreyle idari izinli sayılacak.

Bakan Işıkhan konuştu! Çalışma modelleri değişecek mi? Bakan Işıkhan konuştu! Çalışma modelleri değişecek mi?

Antalyaspor kafilesini taşıyan uçak da hava şartları nedeniyle planlanan Antalya Havalimanı yerine Gazipaşa Havalimanı'na inmek zorunda kaldı. Antalyaspor sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kafilemizin Gazipaşa'dan kara yolu ile Antalya'ya döneceği belirtildi.

Öte yandan, Antalya Havalimanı'nda olağanüstü bir durum olmadığı ve hava trafiğinin devam ettiği bildirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, ev, iş yeri ve araçlarda mahsur kalan vatandaşları tahliye etmek için çalışmalarını sürdürüyor.