Adıyaman'da gece saatlerinde, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri sonrası depremzedeler için İndere bölgesinde yapımı devam eden TOKİ konutları şantiyesinde yangın çıktı. Yangın, işçilerin yatakhane olarak kullandığı konteynerlerde başladı.

Yangın çıktıktan sonra, konteynerlerde kalan işçiler kendilerini dışarı atarken, bölgeye itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı. İlk belirlemelere göre olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Adıyaman Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "İlimiz merkez İndere Bölgesinde yapımı devam eden kalıcı deprem konutlarının yapım işini üstlenen yüklenici bir firmaya ait işçilerin kaldığı yatakhane bölümünde meydana gelen yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma bulunmamaktadır. Valimiz Sayın Dr. Osman Varol, yangının akabinde olay yerine gelerek itfaiye ekiplerinden yangın söndürme çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. İtfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarının başladığı yangınla ilgili çok yönlü inceleme ve soruşturma başlatılmıştır."

Sinan Ateş cinayetini çeteye rapor eden fotoğraf: Kuryeden "görev tamam" pozu! Sinan Ateş cinayetini çeteye rapor eden fotoğraf: Kuryeden "görev tamam" pozu!

Yangınla ilgili soruşturma devam ederken, soğutma çalışmaları da devam etmekte.