İşte 2024 yılında heyecanla beklenen filmler 

Dune: Part Two: Denis Villeneuve'un yönettiği ve Frank Herbert'in romanından uyarlanan "Dune"un ikinci bölümü.

Furiosa: A Mad Max Saga: George Miller'ın yönettiği Mad Max serisinin öncül filmi, Charlize Theron'un gençlik yıllarını Anya Taylor-Joy'un canlandırdığı "Furiosa."

Inside Out 2: Oscar ödüllü animasyon "Inside Out"un devam filmi, Riley'nin ergenlik dönemine odaklanacak.

Mickey 17: Bong Joon-ho'nun yönettiği bilim kurgu gerilimi, uzay gezgini Mickey 17'nin zorlu görevini konu alacak.

The Bikeriders: Jeff Nichols tarafından yönetilen film, 60'larda Amerika'da faaliyet gösteren bir motosiklet kulübünün serüvenini ele alacak.

A Quiet Place: Day One: John Krasinski'nin başlattığı "A Quiet Place" serisinin öncül hikayesi, uzaylı istilasının ilk dönemlerine odaklanacak.

Joker: Folie a Deux: Todd Phillips'in yönettiği Joker filminin devam halkası, Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın başrollerini paylaştığı bir yapım.

Nosferatu: 1922 tarihli klasiğin modern bir versiyonu, Robert Eggers tarafından yönetilecek ve Bill Skarsgård başrolde olacak.

Ballerina: Keanu Reeves'in John Wick serisinin spin-off projesi, Ana de Armas'ın intikam amaçlı bir suikastçıyı canlandıracağı bir yapım.

Civil War: Alex Garland'ın yönettiği kıyamet sonrası aksiyon filmi, ABD'deki iç savaşı konu alacak.

Beetlejuice 2: Tim Burton'ın yönettiği ve Michael Keaton, Winona Ryder gibi isimlerin yer aldığı kült film Beetlejuice'un devamı.

Deadpool 3: Ryan Reynolds'ın başrolünde olduğu Deadpool serisinin üçüncü filmi, Wolverine dahil bir dizi Fox/Marvel karakterini içerecek.

Yeşilçam oyuncusu Sevda Ferdağ hayatını kaybetti Yeşilçam oyuncusu Sevda Ferdağ hayatını kaybetti

Wolfs: George Clooney ve Brad Pitt'in başrollerinde olduğu gerilim filmi, iki yalnız kurt iş bitiricinin aynı işe atanmasıyla yaşanan olayları konu alacak.

If: John Krasinski'nin yönettiği film, büyüdükten sonra da hayali arkadaşlarını gören bir kızın hikayesini anlatacak.

Challengers: Luca Guadignino'nun yönettiği romantik komedi türündeki spor draması, Zendaya, Mike Faist ve Josh O'Connor gibi isimlerin başrollerinde yer alacak.